jan
25

De beste hoofdtelefoons van dit moment

Muziek is voor veel mensen een cruciaal onderdeel van hun leven. Dagelijks luisteren we naar muziek, vanwege ontspanning of het helpt ons juist om de dag door te komen. Iedereen heeft zo zijn eigen muziekvoorkeur en vindt het dan ook heerlijk om van tijd tot tijd te kunnen genieten van zijn of haar favoriete muziek.

Niet is zo vervelend dan blijkt dat je koptelefoon of je oortjes de laatste reis in je tas niet hebben overleefd, of als blijkt dat je hoofdtelefoon het maximale volume niet aankan wat weer ten koste gaat van de muziek. Met andere woorden een goede hoofdtelefoon is het geld waard! Niet alleen consumenten bleken hier last van de te hebben, ook producers vinden het vervelend als de muziek die zij hebben gecreëerd niet zo overkomt door het gebrek aan kwalitatieve hoofdtelefoons.

De befaamde rapmagnaat Dr. Dre zag hier een markt in en in samenwerking met Monster is hij gestart met het ontwerpen en produceren van koptelefoons die zo zijn ontworpen dat ze de muziek op volle kwaliteit laten klinken. Volgens Dr. Dre zijn er veel koptelefoons op de markt die de kwaliteit van de muziek niet aankunnen waardoor  de kwaliteit afneemt. Vijf jaar geleden startte het bedrijf een samenwerking met Monster, echter is er nu besloten dat Monster stopt met de productie van Dr.Dre Headphones. Dr. Dre treurde niet lang want de volgende samenwerking stond alweer klaar, namelijk die met HTC. In samenwerking met Beart by Dr.Dre heeft HTC diverse toestellen gelanceerd zoals de HTC Sensation, de HTC Sensation XE en de HTC Sensation XL.

Laat wat van je horen

*