dec
16

Word jij ook blij van het aantal groeiende bands in binnen en buitenland?

Op Vergelijk Bands kun je al je favoriete bands op één platform bij elkaar zetten.

De meest populaire bands staan nu al online, maar het is aan jou om jouw favoriete (nog onbekende misschien) band te uploaden. De playlist functie streamt elke week een nieuwe top tien aan tracks die door de members zijn uitgeroepen tot de beste van de week. Deze playlist is dus gevormd door jou!

Door een profiel op Vergelijk Bands kun je dus je eigen band de hemel in prijzen, of jouw favoriete band nog populairder maken. De artiesten zelf hebben zelf ook een pagina waarin zij door middel van een blog, acties (kortingen op albums, festivals of zelfs concerten), op deze manier blijven zij ook jou op de hoogte houden van alle nieuwtjes binnen de muziekindustrie.

Daarnaast is het platform ook een geweldig initiatief voor beginnende bandjes om feedback te krijgen op eigen tracks, het feit om het op zo’n groot platform te promoten is alleen maar een plus voor de beginnende bands. Het is dus aan jou om de beste bands in de wekelijkse top tien te krijgen zodat ze klaar zijn voor de fame die ze eigenlijk verdienen!

Volg Vergelijk Bands nu!

Laat wat van je horen

*