nov
09

Backstreet Boy Howie D komt met eigen solo album

De Backstreet Boys zijn al tientallen jaren internationaal bekend en het is een van de weinige boybands die op dit moment nog altijd samen is en nog altijd optredens verzorgt. Toch brengen de leden uit de groep ook af en toe een eigen solo album uit. Dit keer is het de beurt aan Howie D.

De solo albums van leden van de Backstreet Boys waren echter nooit zo succesvol als het succes van de groep. De Backstreet Boys hebben wereldwijd meer dan 100 miljoen platen verkocht en in vele verschillende landen vele tientallen top tien hits gescoord.

Howie D wil nu echter toch proberen succes te behalen met een solo album. Hij vindt het een unieke kans om eindelijk muziek te maken waarmee hij zich 100% kan identificeren en waar hij 100% achter staat. Bij de Backstreet Boys zal hij altijd rekeningen moeten houden met de andere Boys.

Het solo album van Howie D heeft de titel Back To me en zal 15 november worden uitgebracht in de Verenigde Staten. De eerste single van het nieuwe album heeft de titel 100 en werd eerder dit jaar uitgebracht. De single werd geen groot succes, dus het is voor Howie te hopen dat de tweede single het beter zal doen. De tweede single Lie To Me zal binnenkort worden uitgebracht en de single is nu al online te beluisteren op de Facebook pagina van Howie. Het album zal in totaal 11 tracks bevatten.

Twee weken geleden werd ook bekend dat Howie D zijn nieuwe album actief zal proberen te promoten. Hij zal in het voorprogramma van de Zuid Amerikaanse tour van popdiva Britney Spears staan. De twee sterren die allebei in de jaren 90 mateloos populair waren, zullen samen van 20 november tot 29 november optredens verzorgen in Argentini√ę, Chili, Peru, Colombia en Venezuela.

Daarnaast zal Howie D in het voorjaar van het volgend jaar te zien zijn in het Europese deel van de NKOTBSKB tour. In deze tour zullen de Backstreet Boys samen met de New Kids On The Block optreden. De tour is eerder dit jaar ook al in de VS gehouden en werd daar een groot succes. Naar verwachting zal ook het Europese deel van de tour een groot succes worden.